Vacature Klantenservice Zakelijk T-Mobile Den Haag


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: Careermaker
Bedrijfsprofiel: T-Mobile, één van de meest toonaangevende organisaties in mobiele communicatie. Met haar innovatieve en technologische ontwikkelingen maakt zij de toekomst leuker, veiliger en makkelijker voor iedereen. Met ruim 1250 enthousiaste collega’s zorgen zij er iedere dag voor dat klanten, waar dan ook ter wereld, in contact kunnen staan met hun dierbare en zakelijke relaties. Het hoofdkantoor van T-Mobile is gevestigd in Den Haag waar zij op de Zakelijke Klantenservice afdeling op zoek zijn naar nieuwe medewerkers. Krijg jij energie van klantcontact en ben jij een echte duizendpoot? Lees dan verder!

Provincie: Zuid-Holland
Plaats: Den Haag

Functieomschrijving:

Op de afdeling Klantenservice Zakelijk ben jij hét aanspreekpunt voor de zakelijke klant. Je ondersteunt hen van A tot Z en zorgt daarmee voor een ultieme klantbeleving. Hoe je dat doet? Jij bent een echte duizendpoot met uiteraard een grote glimlach. Je weet als geen ander deze klanten op een professionele manier te helpen en te begeleiden in het traject naar de oplossing. Je houdt rekening tijdens dit traject met de emoties en problemen die dit kan meebrengen voor de klant en zorgt voor een juiste dosis empathie.Als Klantenservice Medewerker Zakelijk bij T-Mobile heb je meerdere rollen. Zo ben jij;Een fijne gesprekspartner, je houdt rekening met emoties en toont empathie wanneer nodig;Een belangenbehartiger, je biedt uitstekende service en past adviserende verkoop toe wanneer nodig. Meedenken met de klant is iets wat voor jou niet meer dan normaal is.Een doorzetter, wanneer de oplossing niet direct voorhanden is bijt jij je vast in de case en zoek jij dit tot op de bodem uit. Je hebt daarbij verantwoordelijkheidsgevoel en houdt de klant actief op de hoogte van de ontwikkelingen.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: T-Mobile is een jonge en continu innoverende organisatie in de wereld van de mobiele communicatie. Werken bij T-Mobile betekent werken in een uitdagende en dynamische omgeving met een netwerk van hoog gekwalificeerde collega’s. Als Klantenservice Medewerker Zakelijk wordt jou een salaris van € 11,22 - bruto per uur geboden. Daarnaast worden jouw reiskosten vergoedt o.b.v. volledige ov-vergoeding of €0,19 ct. per kilometer (max 30 km enkele reis).

Sector: Installatie, elektrotechniek, Telecommunicatie

Opleidingsniveau: MBO/ MTS

Dienstverband: Parttime

Solliciteren