Vacature Callcenter Medewerker Den Haag Centrum (Hoog salaris en flexibel werken!) Per direct! Den Haag


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: Nupersoneel.nl
Bedrijfsprofiel: Arbeidsmakelaar Van den Berg
Uitzenden | Werving & Selectie | Payroll

Provincie: Zuid-Holland
Plaats: Den Haag

Functieomschrijving:

Ben jij op zoek naar een leuke, nieuwe uitdaging en wil je werken bij het leukste bedrijf van Den Haag? Dan zoeken wij jou!

Voor een callcenter gevestigd in het centrum van Den Haag zijn we per direct op zoek naar callcenter medewerkers. Je komt te werken in een leuk en enthousiast team, waardoor je elke dag met plezier naar je werk gaat. In deze functie ga je outbound bellen voor een bekende Nederlandse loterij, met als doel om de klanten er van te overtuigen om mee te spelen met deze loterij. De klanten die je gaat bellen hebben aangegeven er voor open te staan om gebeld te worden. Het betreft hier dus geen koude verkoop. Dit is een voordeel, maar jij moet met je enthousiasme natuurlijk de klant nog wel zien te overtuigen om mee te spelen met de loterij!

Wij zijn op zoek naar kandidaten met een vlotte babbel, overtuigingskracht en uiteraard een flinke dosis doorzettingsvermogen. Je bent een echte verkoper en krijgt er een kick van om goede sales-resultaten neer te zetten! Voordat je gaat starten als callcenter medewerker krijg je een uitgebreide verkoop- en producttraining. Na deze training ben je er helemaal klaar voor om te gaan bellen in het callcenter.

Functie-eisen:
Je bent woonachtig in Den Haag of directe omgeving en je bent tussen de 16 en 40 uur per week beschikbaar. Je kan bij ons je eigen werkrooster maken, dus je mag zelf bepalen hoeveel uur je werkt en op welke dagdelen je wilt werken. Flexibeler krijg je het niet! Daarnaast ben je contactueel sterk en beheers je de Nederlandse taal. Ervaring als callcentermedewerker is niet vereist om in aanmerking te komen voor deze vacature.

Salaris
Ben je 23 jaar of ouder? Dan verdien je 13,- bruto per uur als basissalaris, excl. de bonussen. Ben je 22 jaar of jonger? Dan ontvang je als basissalaris 10 bruto per uur, ongeacht leeftijd. Wij werken daarnaast met een lucratief bonus-systeem waardoor je elke maand nog een leuk extra bedrag kan verdienen bovenop je basissalaris!

Wat hebben we verder te bieden:
Wij bieden je direct een arbeidsovereenkomst voor 7 maanden. Daarnaast vinden wij jou persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk en onze teamleiders hebben de taak op zich genomen om je hierin verder te kunnen ontwikkelen. Wij bieden een prettige werksfeer in een prachtig kantoor midden in Den Haag. Het callcenter is goed te bereiken met OV en je krijgt uiteraard een reiskostenvergoeding. Je komt direct in dienst bij het callcenter en werkt dus niet op uitzendbasis.

Enthousiast geworden over bovenstaande vacature? Solliciteer dan direct via onderstaande sollicitatie-button. Wij nemen binnen twee werkdagen telefonisch contact met je op voor het inplannen van een sollicitatiegesprek in het callcenter.

Zolang deze vacature online staat is het mogelijk om hier op te reageren.
Mocht je nog vragen hebben, dan kan je mailen naar arbeidsmakelaar.nl of telefonisch contact opnemen via

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden:

Sector: Callcenter

Opleidingsniveau: MBO/ MTS

Dienstverband: Fulltime

Solliciteren