CV Bewegingstechnoloog Den Haag


Persoonsgegevens:

Geslacht: Vrouw

Leeftijd: 31

Woonplaats: Den Haag

Kennis, opleidingen en ervaring:

Opleiding: HBO/ HTS

Stages en werkervaring: ProBrace - vervaardigen van steunzolen en korsetten op maat. Daarnaast Analysefase nog te ontwerpen kniebrace. Als derde het passen en aanmeten van steunzolen en diverse braces.

Bronovo ziekenhuis - Voor de afdeling fysiotherapie in samen werking met de Haagse Hogeschool een infuusrollator getest en herontwerp advies uitgebracht.

Navigators Studentenvereniging Den Haag (NSDH) - Bestuursfunctie als Assessor Intern, waarbij ik commissievoorzitters aanstuurde en mocht coachen. Het schrijven van een beleid, jaarplanning, wekelijks vergaderen en speechen waren part of the job.
Daarnaast heb ik gedurende mijn studententijd bij deze vereniging diverse andere voorzittersrollen mogen vervullen.

Haagse Hogeschool - Als lid van de HR (Hogeschoolraad) heb ik veel mogen leren van vergaderen en beleidsmatige processen, maar ook het samen maken van beslissingen over hogeschoolbrede zaken.

Opleidingen en cursussen: Mens & Techiek | Bewegingstechnologie (HBO)
EH-basisjaar (persoonlijke ontplooiing)
VWO Natuur&Gezondheid

Overige informatie:

Rijbewijs: A,B

Eigen vervoer: Nee

Persoonlijke eigenschappen: Ik ben zelfstandig en door mijn nieuwsgierigheid leer ik nieuwe vaardigheden snel. Ondanks het feit dat ik zelfstandig ben werk ik graag in teamverband waarbij ik algauw een voorzittersrol op mij neem indien nodig. Aanpakken, creativiteit, probleemoplossend werken, sociaal en vriendelijk kenmerken mij. Ook ben ik goed in het analyseren van zaken en wis- en cijferkundige problemen.

Hobby's en interesses: Dansen, turnen maar ook vele andere sporten vindt ik leuk om te doen en ik zal altijd fanatiek deelnemen.
Mensen help ik graag verder door een praatje te maken of op een andere manier verder te kunnen helpen.
Daarnaast houd ik ervan muziek te maken en ben ik overtuigd christen.

Gewenste contractvorm: Fulltime

Reageren op dit CV