CV Juridisch en administratief medewerkster Den Haag


Persoonsgegevens:

Geslacht: Vrouw

Leeftijd: 53

Woonplaats: Den Haag

Kennis, opleidingen en ervaring:

Opleiding: MBO/ MTS

Stages en werkervaring: 19 jaren ervaring bij de deurwaarderskantoor als juridisch en administratief medewerkster, het completeren van exploten en verschillende titels, het ontruimen van woningen, beslagleggingen op gelden en alles, dus een heel veelzijdig functie, en bij andere werkgevers ook administratief werk verricht. In totaal 25 jaren administratief werkervaring.

Opleidingen en cursussen: LEAO/MAVO
opleiding administratieve beroepen
opleiding Tandarts assistent(mee bezig)
opleiding Medisch terminologie(mee bezig)
cursus baliemedewerkster (mee bezig)

Overige informatie:

Rijbewijs: B

Eigen vervoer: Nee

Persoonlijke eigenschappen: Ben flexibel, integer, loyaal, klantvriendelijk, heb een luisterend oor, kan goed advies geven, helpende hand, altijd vrolijk ongeacht situaties, kan zelfstandig als in teamverband werken, doel en resultaat gericht werken, mbo\hbo denk en werkniveau, weet snel werk eigen te maken, stressbestendig, geen 9-5 mentaliteit, zeer ervarend en geordend als gemotiveerd en met veel enthousiasme mijn werk met alle kwaliteiten en kwantiteit inleveren. Tot nu toe nooit achterstanden gekendomringen met vrolijke mensen en mensen die hulp nodig hebben waar ik bij kan helpen schroom ik niet voor, help graag een ieder, houd van dieren en ben vegetarisch, kan niet zien dat mensen en of dieren lijden, wil altijd helpen en staat altijd klaar om te helpen dus meelevend, gevoelig.

Hobby's en interesses: Bowlen, Tennissen, Badmintonnen, wandelen, lekker eten, muziek, gezelligheid. Leergierig, nieuwsgierig in kwaliteiten en niet in roddels.

Gewenste contractvorm: Fulltime

Reageren op dit CV