Vacature Technische Klantenservice T-Mobile Den Haag


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: Careermaker
Bedrijfsprofiel: T-Mobile is een innovatieve organisatie die elke dag leert en ontwikkelt. Dit geldt ook voor haar medewerkers. T-Mobile biedt dan ook ruimte om jou als individu te ontwikkelen op persoonlijk en professioneel vlak door verschillende interne opleidingen te bieden. Daarnaast is er de mogelijkheid om, nadat jij alle facetten van de Klantenservice hebt doorlopen, door te groeien binnen T-Mobile. Werken waar en wanneer je wilt ligt als grondslag voor de Klantenservice.

Provincie: Zuid-Holland
Plaats: Den Haag

Functieomschrijving:

Wil je werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling en professionele groei? Wil je onderdeel uitmaken van het bedrijf dat al drie jaar op rij het beste en allersnelste netwerk van Nederland biedt?Werken als Technische Klantenservice Medewerker bij T-Mobile Thuis; betekent: er alles aan doen om de klant zo snel en goed mogelijk te helpen. Met jouw enthousiasme en positieve houding zorg jij ervoor dat elke klant met een grote glimlach het gesprek verlaat. Spreekt dit jou aan? Lees dan snel verder!FunctieomschrijvingEen kapot modem, een zenderstoring of een vraag over een factuur? Klanten van T-Mobile nemen om tal van redenen contact op met de Technische Klantenservice. Jij als Technische Klantenservice Medewerker bij T-Mobile Thuis wordt in een korte tijd intensief opgeleid en klaargestoomd om de klantvraag op de juiste manier te kunnen behandelen en de klanten van T-Mobile optimaal te kunnen helpen. Jij helpt een klant op leeftijd die geen enkel benul heeft van hoe ze haar modem weer aan de praat krijgt en zorgt er daarna voor dat een student weer verder kan met La Casa de Papel.Nog geen technische kennis? Binnen een korte tijd stoomt T-Mobile jou klaar zodat jij iedere klant van een oplossing kan voorzien! Een mooie bijkomstigheid: jij zit nooit meer met je handen in het haar als jouw internet het thuis niet doet! ;)

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: T-Mobile biedt een salaris van €10,50,- bruto per uur. En wanneer jij in de avonden of in het weekend werkt krijg jij een toeslag op jouw salaris. Daarnaast wordt het reizen met openbaar vervoer volledig vergoed. En laten we vooral de gezellige borrels, teamuitjes en personeelsbijeenkomsten niet vergeten!Als Klantenservice Medewerker bij T-Mobile Thuis start je met een uurloon van € 10,50 bruto. Daar bovenop ontvang je uiteraard ook 8% vakantiegeld, vakantiedagen en reiskostenvergoeding op basis van km of volledige OV vergoeding. Daarbij biedt T-Mobile jou uiteraard een uitdagende job met veel mogelijkheden voor verdere, persoonlijke ontwikkelingen (denk hierbij aan trainingen in productkennis en of nieuwe skills en extra verantwoordelijkheden zoals: Floorwalker of Vraagbaak) binnen een hele gezellige en uitnodigende werksfeer!

Sector: Callcenter

Opleidingsniveau: MBO/ MTS

Dienstverband: Parttime

Solliciteren