Vacature HR assistent Den Haag


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: In Person
Bedrijfsprofiel: De opdrachtgever heeft grote ambities en ze hebben jou nodig om deze waar te maken! Ze ontwikkelen innovatieve en hoogwaardige standaard bedrijfssoftware, gebruikt door duizenden accountants en ondernemers in Nederland. De software automatiseert bedrijfsprocessen waardoor klanten veel tijd besparen op administratieve werkzaamheden. Op dit moment staan ze aan het begin van de tweede jeugd en zoeken ze helden om dit met hun waar te maken. Het is een informeel en flexibel bedrijf, ze staan altijd klaar om in te spelen op wensen van klanten en kansen in de markt. Ze hebben daarbij een duidelijke visie om steeds meer te automatiseren en de klantbehoeftes continu te meten. Bijna 50 collega’s in hartje Den Haag kijken er naar uit je te ontmoeten met nog duizenden collega’s over de hele wereld binnen de bedrijfsfamilie.

Provincie: Zuid-Holland
Plaats: Den Haag

Functieomschrijving:

Zie jij het al voor je? Je bent als eerst op kantoor, begint met een kopje koffie en hebt je planning voor de dag al klaar. Het voordeel van jouw baan is dat eigen initiatief erg wordt gewaardeerd en je bent dan ook volledig verantwoordelijk voor je eigen planning. Vandaag begin je met een stukje HR- administratie en deelt je plannen voor procesoptimalisatie met de HR manager. Vervolgens word je gebeld voor een aantal ziek -en herstelmeldingen. Je eindigt je dag met het plaatsen van een aantal vacatures en het onderhouden van contact met nieuwe kandidaten. Ook voor het ondersteunen van het opstellen van arbeidsovereenkomsten en het beheren van personeelsdossiers draai jij je hand niet om en hiermee help jij de HR manager graag.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Salaris €2750 - €3200Fulltime contractOnderdeel zijn van een klein hecht team dat tegelijkertijd onderdeel is van het sterk groeiende bedrijf, een van de grootste softwarebedrijven van Europa, met een netwerk van specialisten in heel EuropaGoed verzorgde lunchDeels thuiswerken is mogelijk Reiskosten-, OV-, of thuiswerkvergoeding Een premievrij pensioen Een functie voor 32 - 40 uur in de week

Sector: Administratie, boekhouding

Opleidingsniveau: MBO/ MTS

Dienstverband: Fulltime

Solliciteren