Vacature Customer support medewerker Den Haag


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: In Person
Bedrijfsprofiel: De opdrachtgever heeft grote ambities en ze hebben jou nodig om deze waar te maken! Ze ontwikkelen innovatieve en hoogwaardige standaard bedrijfssoftware, gebruikt door duizenden accountants en ondernemers in Nederland. De software automatiseert bedrijfsprocessen waardoor klanten veel tijd besparen op administratieve werkzaamheden. Op dit moment staan ze aan het begin van de tweede jeugd en zoeken ze helden om dit met hun waar te maken. Het is een informeel en flexibel bedrijf, ze staan altijd klaar om in te spelen op wensen van klanten en kansen in de markt. Ze hebben daarbij een duidelijke visie om steeds meer te automatiseren en de klantbehoeftes continu te meten. Bijna 50 collega’s in hartje Den Haag kijken er naar uit je te ontmoeten met nog duizenden collega’s over de hele wereld binnen de bedrijfsfamilie.

Provincie: Zuid-Holland
Plaats: Den Haag

Functieomschrijving:

Dit innoverende softwarebedrijf staat op het punt om de missie in de praktijk te brengen en onze organisatie en producten een volledige make-over te geven. Ben jij de persoon die het verschil maakt door klanten centraal te stellen en proactief te helpen het maximale uit de software te halen? Dan zijn we op zoek naar jou!Bij dit bedrijf kom je in een deskundige Customer Success team terecht, dat bestaande klanten ondersteunt via telefoon, e-mail en chat. Sta jij vol enthousiasme klaar om klanten te adviseren zodra ze een vraag of probleem hebben! Daarnaast benut je data om klanten te assisteren bij vragen die ze nog niet hebben gesteld over het systeem en de functionaliteiten van de geavanceerde software. Op deze manier help je klanten om elke dag weer iets efficiënter te werken.Ben jij iemand die energie haalt uit klantcontact? Weet jij continu nieuwe invalshoeken te vinden voor vraagstukken? Krijg je voldoening van puzzelen en meedenken met klantprocessen? Kun je dit op een heldere en duidelijke manier overbrengen, en raak je enthousiast van het verbeteren van onze software in samenwerking met de klant? Toon je graag initiatief en behoud je goed het overzicht? En niet te vergeten, hecht je waarde aan het als team halen van het beste uit elke dag? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Salaris €2300 - €2900 (afhankelijk van ervaring) 32 - 40 uur Fulltime vast contract Onderdeel zijn van een klein hecht team dat tegelijkertijd onderdeel is van het sterk groeiend bedrijf, een van de grootste softwarebedrijven van Europa, met een netwerk van specialisten in heel EuropaDe kans om een enorme impact te maken door onze klanten klaar te maken voor de toekomst Werken in een prachtig oud pand in hartje Den Haag Goed verzorgde lunchDeels thuiswerken is mogelijk Reiskosten-, OV-, of thuiswerkvergoeding Een premievrij pensioen

Sector: Administratie, boekhouding

Opleidingsniveau: MBO/ MTS

Dienstverband: Fulltime

Solliciteren